Kuća je sa zapadne strane okružena parkom sa mediteranskim biljem, na istočnoj strani je panorama Komiže sa dominirajućim benediktinskim samostanom sv. Nikole i mletačkim kaštelom Komuna, a na južnoj strani se ljeska more, ljuljaju se jedrilice, pokriva vas zvjezdana nebo kakvo se vidi samo iznad pučinskih otoka.

Apartmani Martinis logo

Apartmani

Apartmani Martinis su smješteni u dvije renovirane tradicionalne kamene kuće u kojima su nekada živjeli naši djedovi i bake, lokalno: nonoti i none po kojima su apartmani dobili imena. Mi, unuci i praunuci, odabrali smo imena apartmana, kao znak zahvalnosti i poštivanja obiteljske tradicije.

Kuća obitelji Martinis i kuća obitelji Mardešić su locirane na tridesetak metara udaljenosti od mora u zaštićenoj jezgri grada.

Kuća obitelji Martinis / Apartman Nono Andre/ je objekt tradicionalne, mediteranske arhitekture, sa zapadne strane okružena parkom  mediteranskog bilja hotela Biševo, na istočnoj strani je panorama Komiže s dominirajućim benediktinskim samostanom sv. Nikole i mletačkim kaštelom Komuna. Na južnoj strani se ljeska more, ljuljaju se jedrilice, pokriva vas zvjezdano nebo kakvo se vidi samo iznad pučinskih otoka. Ove vizure pohranjene u sjećanju, grijat će Vas u tmurnim danima na kopnu.

Do apartmana vode uske drvene stepenice, karakteristične za mediteransku gradnju, u kontrastu s terasama, na kojima Vas zapljusne val svjetlosti i plavetnila koji probudi u Vama spokoj i radost. U ovom trenutku naši gosti izjavljuju “Ostajemo!” I zaista, naši gosti se vraćaju godinama.

Položaj apartmana je na dohvat ruke svim sadržajima potrebnim za ugodan odmor, a ipak u mirnom i tihom predjelu, udaljenom 30 m od male šljunčane plaže i 300 m od rive.

Kuća obitelji Mardešić / Apartman Nona Antonija i Apartman Nono Miho/ je isto tako tradicionalna, kamena obiteljska kuća. Nalazi se u  centru stare jezgre Komiže, na samoj Rivi, ali u oazi mira 30 m udaljena od svih zbivanja, kafića, dućana…od kojih je odvojene frontalnim redom kuća. Prednost ovakvog centralnog položaja, osim dostupnosti svih sadržaja potrebnih za ugodan odmor je i blizina svih komiških plaža, koje se nižu jedna za drugom, bilo da se krećete u pravcu jugoistoka ili u pravcu zapada.

Budite gosti u jednom od naša tri komforno uređena apartmana i uživajte . Nudimo Vam miran i ugodan odmor u prekrasnom ambijentu, uvjereni da će naša uslužnost, briga za Vaše želje i detalje boravka u potpunosti opravdati  očekivanja.

Radujemo se Vašem dolasku, želimo Vam ugodan boravak u Apartmanima Martinis.

Obitelj Martinis

Za daljnje pregledavanje:


Ova stranica je prevedena na: English, Italian

© 2013 — 2024 Apartmani Martinis – Komiža, Otok Vis. Web design and photography: Stjepan Tafra. Izjava o privatnosti.