Kuća je sa zapadne strane okružena parkom sa mediteranskim biljem, na istočnoj strani je panorama Komiže sa dominirajućim benediktinskim samostanom sv. Nikole i mletačkim kaštelom Komuna, a na južnoj strani se ljeska more, ljuljaju se jedrilice, pokriva vas zvjezdana nebo kakvo se vidi samo iznad pučinskih otoka.

Apartmani Martinis logo

Apartmani

Apartmani Martinis su smješteni u renoviranoj, kamenoj kući u kojoj su nekada živjeli nono Andre i nona Kate. Mi, unuci, odabrali smo imena apartmana, kao znak zahvalnosti i poštivanja obiteljske tradicije.

Kuća je sa zapadne strane okružena parkom sa mediteranskim biljem hotela Biševo, na istočnoj strani je panorama Komiže sa dominirajućim benediktinskim samostanom sv. Nikole i mletačkim kaštelom Komuna. Na južnoj strani se ljeska more, ljuljaju se jedrilice, pokriva vas zvjezdano nebo kakvo se vidi samo iznad pučinskih otoka. Ove vizure pohranjene u sjećanju, grijat će Vas u tmurnim danima na kopnu.

Kuća je tradicionalna, mediteranska. Do apartmana vode uske drvene stepenice, karakteristične za mediteransku gradnju,  u kontrastu sa terasama, na kojima uronite u val svjetlosti, boja i plavetnilo  probudi u Vama spokoj i radost. U ovom trenutku naši gosti izjavljuju “Ostajemo!” I zaista ostanu naši gosti godinama.

Položaj apartmana je na dohvat ruke svim sadržajima potrebnim za ugodan odmor, a ipak u predjelu mira i tišine, udaljenom 30 m od male šljunčane plaže i 300 m od rive.

Budite gosti u jednom od naša dva komforno uređena apartmana i uživajte . Nudimo Vam miran i ugodan odmor u prekrasnom ambijentu, uvjereni da će naša uslužnost, briga za Vaše želje i detalje boravka u potpunosti opravdati  očekivanja.

Radujemo se Vašem dolasku, želimo Vam ugodan boravak u Apartmanima Martinis.

Antonijeta i Aldo Martinis

Za daljnje pregledavanje:

Apartman Nona Kate

Apartman Nona Kate

Apartman Nono Andre

Apartman Nono Andre

Apartman nona Antonija

Apartman nona Antonija


Ova stranica je prevedena na: English, Italian

© 2013 — 2021 Apartmani Martinis – Komiža, Otok Vis. Web design and photography: Stjepan Tafra. Izjava o privatnosti.